Reidun Sæther

 

"Reidun er en vokalist uten sidestykke" - Per Sundnes

2011 var et begivenhetsrikt år for Reidun. Hun var blant annet å se på scenen i Folketeateret og i ”Beat for Beat”. Hun høstet mange lovord for sin fremførelse av "Killer Queen" i forestillingen "We Will Rock You" som ble spilt på Folketeateret våren 2011. Der delte hun scene med selveste Brian May, gitaristen i Queen.

"Hennes gospel-rock stemme synes å utvide seg fra tone til tone, den er grenseløs." - Mona Levin, Aftenposten

Under ski-VM i Oslo sang hun for over 40.000 tilskuere konsertene på Universitetsplassen – til stor jubel. Senere på året gikk turen innom Beat for Beat på NRK. Der ble hun raskt en av favorittene. Hun har vært på TV som skuespiller og dukket opp på TV-skjermen i rollen som Trulte i Hotel Cæsar.

I 2012 går startskuddet med Melodi Grand Prix, der Reidun deltar med låten High on Love, skrevet av den svenske hitmakeren Thomas G:son.

Reidun har lang fartstid innenfor sang. Sjangermessig behersker hun alt fra klassisk til rock, men selv trives hun best med soul. Reiduns forbilder gjennom årene har vært mange, men de som har betydd mest, er Aretha Franklin, Prince og Whitney Houston.