Tom Hugo

 

Tom Hugo fikk sitt gjennombrudd på radio sommeren 2011 med sangen ”Open Up Your Eyes”. Låta ble hyppig spilt på NRK P1, og var nest mest spilte ”norske” låt i Tyskland. I Tyskland har han også spilt på TV, festivaler og gjort radiokonserter. Debutplaten ”Sundry Tales” ble gitt ut i Tyskland og Norge, fikk god dekning i nasjonal media (God Morgen Norge, Nitimen, RadioNorge, Side2), og var oppe på 23.plass på VG-lista. Med andresingelen ”Million Doors” var Tom Hugo en av de aller mest spilte på P1 i 12 uker.
Tom Hugo fokuserer på å nå det brede lag av folket med sin feelgood-pop, men siden Tyskland har vært fokus de siste årene er han et relativt ubeskrevet blad. Det sagt, har Tom Hugo allerede spilt på Palmesus, Quart, By:Larm og Norwegian Wood. Som vokalist i det populære coverbandet Radiojam har han skapt stemning på utallige events og under ”Sommer på torvet” i Kristiansand. Etter nærmere et halvt tusen små og store gigs i diverse band og settinger de siste 10 årene, er det få platedebutanter som kan matche erfaringen til Tom Hugo. Driver han med skamløs publikumsfrieri? Å jada. Allsang? Selvfølgelig. Drar han noen coverlåter for å løfte stemningen enda høyere? Ja, og det uten skrupler.
Kort oppsummert: Vil du ha en flink artist med gode låter som kan få de aller fleste til å trives på konsert, skal du booke Tom Hugo. Han kan opptre alene, som en del av en duo eller sammen med band.